Limba română, întrebare adresată de RauPant, 8 ani în urmă

O compunere narativa de 8-11 rânduri în care să se descrie și să se includă Tema : Un vis obișnuit . va roggggg :((( ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marialupescu863
0

Răspuns:

într-o seară stateam liniștit în pat și incercam sa adorm dar nu aveam somn. M-am dus până în camera părinților pentru a vedea dacă ei dormeau, casa arta obișnuit dar eu nu ma simțeam în siguranță. deodată, dintr-un dulap vechi de aproape 50 de ani sare un monstru la mine. din fericire a fost un vis dar, de atunci, am rămas cu frica de întuneric. dimineata următoare am mers la părinții mei sa le povestesc visul, nu îl voi uita Niciodată!


larry2pah: Ai scris greșit o grămadă de cuvinte!
Răspuns de larry2pah
0

Răspuns:                 Un vis neobișnuit
Era o seară răcoroasă. Eram foarte obosită, așa că am adormit imediat.
Mă aflam într-un loc neobișnuit. Visam! Luna se afla pe cer ziua, iar soarele, noaptea. Florile miroseau urât, albinele erau leneșe, bondarii erau harnici, străzile de la oraș erau murdare, pe când cele de la țară erau curate, iar vrăjitoarele erau bune, spre deosebire de zâne. Era totul pe dos! Cel mai important era că pământul se afla sus, iar cerul, jos. Oamenii de la țară purtau haine din aur, pe când cei de la oraș aveau haine rupte și murdare. Copiii îi certau pe adulți, dar mai ales pe bătrânii care voiau să fure ciocolată. Era o lume pe dos!
Dar m-am trezit. Cum era dimineață, m-am dat jos din pat și am inventat continuarea visului. A fost cel mai neobișnuit vis!

Explicație:

Alte întrebări interesante