Limba română, întrebare adresată de Luc23, 8 ani în urmă

O compunere narativa de minim 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de baciuflorin08
5

Visul

A sosit si vacanta de iarna in care va fi si crăciunul.Eu împreună cu sora mea,Cătălina ne-am facut foarte multe planuri despre ce vom face în vacanta.Eu împreună cu Cătălina ne-am gândit să ne îndeplinim visul pe care îl visam de foarte mult timp,adică sa mergem in vizita la mos crăciun,cea ce am si facut.

ajunși acolo am fost întâmpinați de către mos crăciun,care era îmbrăcat cu un halat rosu si cu niste cizme pana la genunchi.El ne-a invitat înăuntru,în atelierul lui.Acolo eram o mulțime de spiriduș care lucrau la împachetat jucării,iar la creat jucarii erau din nou o mulțime de spiriduși.Mos crăciun ne-a invitat sa ne alegem tot felul de jucării pe care noi ni le doream.

Am intrat si in grajdul in care erau ținuți renii si sania lui moș crăciun.Acolo ne-a plăcut cel mai mult pentru ca am putut mangaia renii si puteam vorbi si cu ei deoarece știau toate limbile din lume.

Acolo am trăit o experiență foarte frumoasa,dar dimineata cand ne-am trezit ne-am dat seama ca totul a fost un vis si nimic din toate întâmplare nu au fost adevărate.

Alte întrebări interesante