Limba română, întrebare adresată de ana76criss, 8 ani în urmă

O compunere narativa de minim 200 de cuvinte despre o INTAMPLARE LA PARTICIPAREA UNUI EVENIMENT DE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ERY200
4

                                     Ziua naţională a României

De abia aşteptam această zi. Era cu totul unică! Este sărbătoarea mea preferată,iar acum,iată că însfârşit a venit!

Am ajuns la şcoală,mă aşteptam să fie cea mai minunată zi din an,ca de fiecare dată. Ieşisem toţi în curtea şcolii şi am cântat Imnul României. Dupa,fiecare elev a făcut un discurs despre această zi,iar doamnele l-au considerat pe al meu ca fiind cel mai bun! Eram foarte fericită,lucrasem de două zile la el.

Dupa,profesoarele ne-au pus în piept câte o insignă cu România. Mai aveam foarte multe şi acasă de la fiecare an în care am participat! Colegii m-au felicitat pentru discursul meu,ma simţeam mândră! Ajunsesem acasă şi le-am povestit părinţilor mei întâmplarea de azi. M-au felicitat,de asemenea,şi ei. Tot în acea zi am participat şi la un dans popular. Eram pregătită,mai ales că lucram la el încă din septembrie. Am luat premiul întâi şi medalia de aur! Mă simţeam în largul meu,eram foarte fericită cum toţi dansau şi cântau,cum erau îmbrăcaţi. Eu,una,iubesc portul popular. Cred că acea zi era cea mai bună din toţi anii! Eram foarte fericită. Îmi iubesc ţara! Aş da orice pentru ea!

Alte întrebări interesante