Limba română, întrebare adresată de mihaimarcu01p4gjeu, 8 ani în urmă

O compunere narativa de o pagina (de caiet mare) in care sa inserati pasaje descriptive si de dialog, in care sa prezentati o intamplare petrecuta la scoala. Puneti un titlu corespunzator. Va rog mult!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Serbancristinaionela
4

Era o zi de miercuri. Totul s a intamplat la scoala. A fost o zi groaznica. La inceput totul era bine, luasem nota 10 la romana si imi facusem prieteni noi. Nu credeam ca ziua aia putea decurge rau. Merg la biblioteca sa iau o carte si, fara sa vreau daram un raft plin de carti iar cartile au cazut toate peste doamna bibliotecara.

Eu: - Îmi pare asa rau! sunteti bine?

Doamna bibliotecara: -In momentul asta du te la domnul director si cheama l aici sa stau de vorba cu el!

Cu lacrimi in ochi si tremurand de teama merg la domnul director sa îi zic cele intamplate. Domnul director mi a tras o privire nu chiar frumoasa. A venit la locul faptei unde a observat ca unele carti erau deteriorate iar raftul era cazut , posibil sa fie rupt. Doamna bibliotecara a stat de vorba cu directorul si au decis sa imi cheme patintii la scoala sa achite daunele iar eu am fost mustrat/a de catre director . Acea zi a fost una memorabila pentru toti.Acasa a urmat o discutie lunga cu parintii.


mihaimarcu01p4gjeu: Mersi mult!
Serbancristinaionela: cu drag
Alte întrebări interesante