Limba română, întrebare adresată de Ana12462, 8 ani în urmă

O compunere narativă despre o întâmplare cu o carte ! 20-25 rânduri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ThePower11
3
Stăteam liniștită la mine la birou și mă jucam Minecraft pe calculator.
Eram foarte captivată de acest joc , fără să realizez că am stat o oră sau chiar mai mult în fața acestuia , până când ....
Din spatele meu s-a auzit o voce pițigăiată . Am sărit că arsă din fața calculatorului și am tipat ca o disperată ! În primul rând eram singura acasă și nu avea cine sa vorbească și doi m-a făcut să mă simt mai bine. Realizând că tip degeaba am mers spre locul din care s-a auzit vocea.
Eram destul de șocată. A doua oară când a vorbit nu m-am mă mai speriat. Pur și simplu am luat cartea din raft , am pus-o pe birou și am întrebat-o ce vrea . Aceasta a răspuns că vrea să o citesc și pe ea iar eu am râs. Am pus-o frumos pe pat , am închis Minecraft și m-am trântit lângă ea . Mirosul de nou al filelor ei mi-a gâdilat plăcut nasul așa că am inceput sa o citesc cu maximă atenție.
Avea dreptate era captivată așa că am pierdut a doua oară noțiunea timpului , terminând-o taman la 9 seara când au venit părinții mei. Știu că vă întrebați despre ce era în carte , dar în timp ce citeam mi-a promis să nu zic la nimeni că am citit-o.
Sfârșit :)
Alte întrebări interesante