Limba română, întrebare adresată de radudinicescudoom, 8 ani în urmă

o compunere narativa despre o intamplare la targul de crăciun (200 - 250 cuv) am nevoie de ea azi. Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciobrom02
2

Răspuns:

vreau sa vad corona !!!!

Explicație:

Astazi,eu si familia mea am mers la targul de craciun din Sibiu.Era foarte frig afara deoarece este o iarna cu ger napraznic.

Cand am ajuns a m vazut foarte multi oameni.Nici nu puteam sa ma uit pe unde mergeam pentru ca luminitele imi luau ochii.Era o priveliste minunata.Stelute,fulgi de zapada dar cel mai frumos era bradul care era impodobit cu globulete colorate,beteala sclipitoare si luminite de toate marimile si culorile.Imediat ce am simtit mirosul imbietor am si fugit catre casuta in care erau de vanzare inimioare,stelute si omuleti de turta dulce.Am cumparat una si am savurat o impreuna cu parintii.Ajunsa acolo,prietena mea,caci intarziase putin, se repezi catre porumbul fiert.Am mers apoi la casuta in care am vazut cum de fac globuletele de sticla. Am cumparat desigur cateva.

Am mai stat cateva ore si am plecat,iar in momentul in care am ajuns acasa am vazut cum cad frumos din cer,fulgusorii de nea, si cum astern covorasul de nea.A fost o zi minunata si am descoperit magia Craciunului ascunsa in fiecare din lucrurile vazute!


radudinicescudoom: mulțumesc nu pot sa dau acum coroana decât dacă mai raspunde trebuie sa astept 2 zile sa dau coroana
ciobrom02: bine aștept
radudinicescudoom: gata
ciobrom02: mersi mult
Alte întrebări interesante