Limba română, întrebare adresată de 26363636, 8 ani în urmă

o compunere pe primul semestrul din clasa 9 minim 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Masquarade
6
In prima zi de clasa a 9 - a abia așteptam să îmi văd noi colegi de școală . Îmi amintesc cum stăteam în curtea școlii și ascultam discursul directorului. primul semestru a fost cu bune și cu rele . Am avut parte de multe activități dar și de multe teste . Îmi era frica de teze deoarece urma să dau teza la materii la care nu am mai dat teza până acum . In clasa a 9 - a au apărut și materi noi cum ar fi logica . Primul semestru din clasa a 9 a a fost foarte frumos datorita colegilor și profesorilor care mi-au dat încredere că pot trece peste orice atât timp cât am încredere în mine.
Răspuns de emaisache
1
Stiu,am mai trecut prin asta.
Am mai depasit momente dintre acestea.. Colegi noi, profesori noi, pe scurt...scoala noua.
Imi aduc aminte cu dor de clasa a 5-a cand mi s-a intamplat la fel.. aveam profesori,ceva cu totul deosebit pentru mine. Acum, insa, am unii noi. Colegii mei din gimnaziu nu-i voi mai vedea atat de des, dar e bine ca imi pot face si aici prieteni. Un liceu nou, interesanta cladire ... stiam de cand am ajuns ca ma voi acomoda foarte repede. Si uite, asa a si fost! A trecut un semestru, chiar asa, iar eu am devenit mai curajos pentru ca m-am acomodat mai repede si mai usor decat am crezut. Profesorii sunt foarte iubitori si au pretentii de la fiecare elev. Directorul scolii, de asemenea, foarte amabil. Toti ai scolii sunt exemplari , iar colegii mei sunt foarte buni la suflet.
In acest semestru, am luat si note bune si note rele. Dar aceste note negative sunt constructive deoarece m-a stimulat sa invat mai mult data viitoare.
Acum astept cel de-al doilea semestru..Dar pana atunci, observ cum se scurge vacanta intermestriala.
Alte întrebări interesante