Limba română, întrebare adresată de David696, 8 ani în urmă

O compunere pentru :animalul meu preferat,prima zi de scoala sa mancam sanatos .rapid va roooooooooooooog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamariajianu12112
1

Răspuns:

Nu știu dacă trebuie sa fac o compunere cu toate asa ca am sa le fac separat

Prima zi de școală

In sfârșit anul școlar va începe.... Multe teme, multe probleme, multe ore, multe materii dar un peste alta se merita. M-am trezit de dimineață, m am îmbrăcat, mi-am făcut ghiozdanul și am plecat spre școala. Acolo copii stăteau în banca liniștiți așteptându-și colegii de banca... Ah în nceput orele... Era o bucurie sa îmi revăd profesoarele/învățătoarea,mi a fost dor pana si de doamnele de serviciu... A fost o zi minunata pe care nu as putea sa o uit.

Animalul meu preferat (am scris despre câine)

Animalul meu freferat este câinele.Numele lui este..... Și este foarte jucăuș. Iubesc câinii deoarece sunt niște animale foarte deștepte care simt emoțiile și toate supărările oamenilor și ne invaselesc nu numai prin drăgălașenia lor ci și pentru ca atunci când nu ne simțim bine ei ai același stare de spirit ca și noi iar pe noi acest lucru nu numai ca ne amuza dar ne și impresionează în același timp.

Iubesc câinii!

Sa mâncăm sănătos!

Alimentația sănătoasă este un lucru foarte important pentru organism.Trebuie sa mâncăm în fiecare zi fructe și legume și sa încercăm sa evitam mâncărime de ți fast - food. Dacă continuam sa mâncăm mâncare nesănătoasă imunitatea noastră va scădea iar noi putem ajunge la stadiul de obezitate.

Mâncatul sănătos este cel mai important lucru din viata unui om!

Sper ca te am ajutat și sper sa îmi dai coroana


David696: mersiiiiiiiiiiiiii
Alte întrebări interesante