Limba română, întrebare adresată de ancacondurache341, 8 ani în urmă

o compunere.... prietenul meu o zi la el​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nbggffy630
1

Răspuns:

L-am cunoscut pe Bogdan în parcul din fața blocului. Era un băiat înalt, subțirel și foarte timid. Stătea într-un loc retras, fără ca nimeni sa se joace cu el. M-am apropiat încet de el și l-am întrebat dacă vrea sa ne jucăm împreună. A acceptat bucuros . Toată după amiaza ne-am jucat în parc și ne-am simțit atât de bine, încât aveam senzația ca ne cunoaștem de-o viață. Aveam multe puncte în comun :de la faptul ca amândoi aveam un cățel, pana la faptul ca practicam același sport. La plecare mi-a povestit ca a doua zi avea sa se mute în alt oraș. Mi-a părut rău pentru că ne înțelegeam bine. Din păcate am avut un prieten de-o zi.


ancacondurache341: o zi întreaga la el acasă....compunere de o pagina
Răspuns de lazaruth13
1

Răspuns:

Eram într-o zi la prietenul meu acasă,deaodata se aud niste pasi,el,știind e singur acasă ne-am speriat.Am plecat în baie și am închis ușa,trece 5 minute și se aud bătăi în ușă de la baie,nu am deschis ușa și am mai așteptat timp de 3 min se auzea încontinu.

Am deschis ușa și era mama lui am inceput toți râdem ,am plecat sa mâncăm și după ne-am apucat de lecții a fost super amuzant!:)

SPER CA TE-AM AJUTAT!!

Alte întrebări interesante