Limba română, întrebare adresată de jakohunter11, 8 ani în urmă

O compunere (randuri nespecificate, preferinta cam de jumatate de foaie, caiet studentesc) despre ceva amuzant/trist ce mi s-a intamplat pana acum in viata, puteti spune despre a voastra insa cam pana la varsta de 14 ani (clasa a 9-a)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maripark33
0
Era ziua mea iar eu cu colegel am decis ca in acea zi sa mergem in padure pe malul prutului pentru ca eram foarte aproape de el.
Eu ca de ziua mea am cumparat niste dulciuri o apa dar in nici un caz nu am luat bauturi alcoolice,eram inca mici pentru asa ceva implineam 13.
Noi trebuia sa ne intilnim la ora 12 si apoi sa mergem toate impreuna dar nu a fost soarta a trebuit sa ne ducem pe la fete pe acasa ca sa le chemam si am avut si adrenalina fugind de cainele vecinului colegii mele.
Dupa ce am mers noi acolo una din fete nia dus pin toate buruienile si colibile pe care le stia iar dupa ce am mai stat noi ma decis sa mergem la magazin sa cumparam cipsuri si seminte de floarea soarelui. Cea mai buna prietena a mea spunea ca stie foarte bine drumul dar nou pin la sfirsit nu cam o credeam. Am mers noi cat am mers si cu chiu cu vai am ridicat un deal mai mare decit noi iar de acolo de sus era o priveliste minunata ca noi nu neam lasat pina ce nu am facut citeva poze.
Dupa magazin noi neam pus pe malul prutului si am inceput sa povestim povesti strasnice in timpul cat soarele deja apunea si nou neam pornit acasa.
In noaptea aceea am avut diferite videnii si imi era frica ca niciodata dar acea zi de nastere imi va ramine mereu in inima mea ca Ziua la aer curat in care am vazut ca lumea reala e cu mult mai frumoasa ca cea virtuala.

maripark33: te-am ajutat cu ceva?...
Alte întrebări interesante