Limba română, întrebare adresată de 20negoitaamali2, 8 ani în urmă

o compunere sa povestiți cum a fost în Deșert ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Buna! ^^

________________________________________________________

E ziua mea de nastere. Eu si familia mea am decis sa mergem in Dubai. Am asteptat de foarte mult aceasta vizita. Am auzit ca este o tara minunata!

Ne am facut bagajele si am urcat in avion. Zborul a fost destul de lung dar am avut gustari, mese delicioase, reviste, muzica, si chiar un mini proiector de filme pus pe spatele scaunului celui din fata mea. Jumatate de drum am dormit dar in ultima ora, mama m a tinut treaza. Nu doar ea dar si eu voiam sa vad cum aterizam. A fost un zbor pe cinste.

Nu ne a luat mult pana sa gasim hotelul la car am facut rezervare. Am deschis usa camerei de la hotel. Inauntru miroasea a parfum. Ferestrele erau inchise si aerul conditionat era pornit. Chiar ca era cald!

Fiecare si a ales camera lui. Am inceput sa despachetam. Mai pe seara, am jucat Monopoly si ne am uitat la un film. Mai tarziu ne am culcat. Eram entuziasmat pentru ziua de maine. Aveam sa mergem in desert, sa calarim camile si sa facem poze! Cu greu am adormit.

A doua zi, razele soarelui m au trezit. M am imbracat repede, restul familiei serveau masa. Am mancat si ne am facut cu toti gentile.

Un ghid foarte amabil ne a aratat de unde incepe desertul. Am calarit camile maaaari si am alergat prin dunele de nisip. Ne am dat cu skateboard ul peste muntii de nisip fin si am facut sute de poze. Mi a intrat putin nisip in ochi dar s a dus cu apa.

Pe cand urma sa plecam caci se lasa intunericul afara, am prins un fenomen extraordinar de rar! A inceput sa ninga in desert! Ati auzit bine, sa ninga in desert! Ghidul ne a explicat acest fenomen si cat de rar este intr adevar! Am facut foarte multe poze in jurul cercului de zapada ce se formase. Am mai stat putin si am plecat inapoi la hotel. Nu am mai ramas mult timp acolo. Decat 2 zile!

Imi pare rau ca nu am apucat sa explorez toate zonele de acolo dar a fost minunat. M am si imprietenit cu o camila! O cheama Suzzie!

Sper sa mai vin si la anu. A fost minunat!

________________________________________________________

Sper ca te am ajutat!

Seara frumoasa!

> Coronita?


20negoitaamali2: nu îmi trebuie lungă
Alte întrebări interesante