Limba română, întrebare adresată de Nrixnhabroxhsnzodna, 8 ani în urmă

O compunere scurta cu titlul "Călător prin lume". Repede, va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de plshelp00
15
A fi un calator prin lume inseamna a imbratisa chemarea de a fi prieten al naturii si de a fi gata sa accepti toate provocarile lumii si sa inveti din toate intamplarile cate ceva constructive.
Calatoria prin lume se poate realiza la propriu, in acest caz avand nevoie de resurse financiare si timp, astfel fiind in stare sa admiri toate frumusetile lumii. Dar aceasta poate lua si o forma la figurat ,calatoria prin lume fiind realizata prin intermediul cartilor pe care le citim ,si traind intamplarile eroirlor din carti.
Ambele tipuri de calatorii sunt benefice, prima pentru trupul si ochii nostri care cauta tot ce e nou si curios, iar a doua calatorie e ca hrana pentru sufletul nostru. In timpul vietii noastre trebuie sa facem loc ambelor tipuri de calatorii pentru a fi cu adevarat fericiti si impliniti.
Răspuns de Utilizator anonim
10
Călător prin lume ...


Toamnă destulă cu umbre şi culori, cu paşi ostoiţi de frig şi de dor. Paşi însinguraţi într-o lume sleită de călători. Însă lumea primeşte păşirea fiecăruia
şi-n toamnă rece, şi-n iarnă caldă, şi-n vară destulă când cel călător umblă, umblă după al său dor.
Pâmântul şi cerul cuprind călătorul, dând apă în dar spre odihnire şi lumina spre a sa hrănire. Acum, adăpat, trece, trece prin lume ...

Utilizator anonim: Cu drag!
Alte întrebări interesante