Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

o compunere vara de 15-20randuri cine raspunde primul ii dau coroana si ma abonez la el ea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EuDobrota1402
3
Vara

Vara a venit cu ciresele coapte,cu fluturii,cu floriile si cu veselia copiilor cand a venit vacanta de vara.Vara este un anotimp foarte frumos.Te joci foarte mult pe afara,te duci la piscina si la mare si te distrezi de minune.Pentru mine anotimpul meu preferat este vara.Mi se pare cel mai frumos si mai vesel anotimp din an.Este extraordinar.Vara infloresc cele mai multe plante si flori.Visinii incep sa coaca visinele mari si rosii si foarte zemoase.Vara este de nedescris la cat de frumoasa este!O ador!As vrea sa fie numai ea!
Răspuns de 11Ioana
3
Vara este cel mai frumos anotimp!Toti copiii sunt veseli iar adulti se bucura si ei de caldura.Vara copiii su pot bucura de o multime de activitati.Acestia pot inota,pot juca football,iar acesrea sunt doar cateva dintre activitati.
Andrei si Bogdan sunt buni prieteni Aceyia ies in fiecare zi afara ca se se joace.Jocul lor preferat este football.ul.Acestia au un grup cu care se joaca football.Toti se distreaza de minune.
Copiii vara uita de teme si de materiile grele pe care le au la scoala.Nu exista nicio zi trista in viata unui copil...mai ales vara.
Andrei a fost in tabara iar Bogdan nu l.a însoțit.Andrei nu s.a suparat pe Bogdan, ba chiar i a povestit ce frumos a fost iar pe Bogdan l a bucurat faptul ca Andrei s a diatrat.Baietii se inteleg so acum de minune.
Vara este un anotimp plin de frumusete si entuziasm!
Alte întrebări interesante