Limba română, întrebare adresată de ralucaioana753p9l1d3, 8 ani în urmă

O compunere vespre vacanta de vara . Va rog , am nevoie urgent !! Dau inimi si coroane

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ellaela
3

VACANTA MAREZilele caldute de iunie, ciripitul vesel de vrabiute si grauri, dar si finalul fiecarui manual de scoala ma face sa realizez ca in sfarsit mult dorita vacanta mare se apropie cu pasi repezi.

Planuri de odihna, excursii, lectura, intalniri cu prietenii, verisorii, toate imi sunt clare in minte. Sunt multe de facut, dar nu ma plang, imi doresc sa pot face din fiecare cat mai mult. Sunt pasionat de pescuit, asa ca deja am vorbit cu doi amici si vom merge dimineata devreme pe malul lacului, sau poate la o pastravarie unde am mai fost si de unde am venit cu mandria pescarului adevarat . Bunicii mi-au telefonat si mi-au spus ca ma asteapta sa vin pe la ei neaparat cel putin doua saptamani. Le voi face o vizita fara sa-i anunt, abia astept sa-l vad pe bunicu cum se bucura, iar pe bunica s-o surprind facand cozonaci si cornulete. M-am inscris intr-o tabara la mare, iar anul acesta nu vreau sa mai ratez concursul de scufundari, asa ca ma voi antrena la bazinul din oras. Suntem sase colegi de clasa care vom merge la Costinesti, ne cunoastem bine si ne intelegem perfect, abia astept sa stam noaptea sa povestim si sa ne uitam la filme de groaza. Cu toate ca nu sunt foarte pasionat de lectura, imi voi face timp si pentru a citi cateva carti recomandate de doamna profesoara de limba romana sau poate chiar de prietenii mei. 

Acum, daca stau bine sa ma gandesc, am atatea planuri si atatea lucruri de facut, incat nu stiu daca voi putea sa le fac pe toate. E un sentiment atat de placut totusi sa ai un program foarte incarcat in vacanta, nu se aseamna nimic cu cel de scoala. Abia astept sa vina vacanta mare!

Alte întrebări interesante