Limba română, întrebare adresată de biancaachim2001, 9 ani în urmă

O COMUNERE CU TITLU ,,UN CUIB LA STREASINA CASEI

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fee22mold
18
La sfarsit de saptamana am plecat la tara sa ne bucuram de caldura.
Am ajuns la tara la bunici foarte bucurosi .Curiosi din fire ,am vazut la streasina casei ..un cuib.Era un cuib de vrabiute.Amn fost atat de fermecat de galagia ce se auzea,de cioculetele care se ridicau de acolo asteptand vrabiuta sa le aduce de mancare, incat numei pe acolo am stat.
La un moment dat , a cazut de acolo un puisor de vrabiuta .Alarmati am chemat-o pe mama sa le dea o mana de ajutor .Mama a luat o scara si a pus puisorul la locul lui.
Totul s-a terminat cu bine si ne-am simtit bine ca am facut o fapta buna.
Răspuns de Octavi
10
Intr-o zi ma plimbam in ograda bunicii dar cind ma uit mai atent ce sa vad,un cuib la streasina casei.Vazindul am implorat-o pe bunica sa vedem cine locuieste in cuib.Bunica curioasa asa ca mine a adus scara cea veche de cind eram eu inca mic si ne-am urcat sus,ca sa vezi, era un cuib de rindunele.Era asa de incîntat îcît num putea lua ochii de la ei,peste un timp am opservat ca in cuib erau si niste pui mici deba puteau sa deschida ochii.Dar cînd deodata aud -Beanca la masa! Of chiar acum trebuia sa ma duc la mincare imi pare rau ca micutii ăia nu vor fi supravegheati de mine! Concluzie:Totul e posibil trebuie doar sa crezi. (Sa scrii tot in afara de asta si cred ca stii sa inlocuiesti unde eu mam grabit sati fac tie asta)

biancaachim2001: ce porcarie ai putut face nici macar nu stii bsa scrii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă