Limba română, întrebare adresată de TheKillerR0, 9 ani în urmă

o comunere cu titlul era un copil atat de obraznic

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ticuolesea01
2
La mine in clasa era un copil obraznic care facea numai prostii si batea si nu se putea linisti.Intro zi ma batut si pe mine.Eu iam spus parintilor despre cele intimplate si eii au luat o decizie.Eii au venit la scoala si eram la ora de stiinte a venit cu politia.Politia a vrut sa vorbeasca cu el dar el a fugit.Si nu a venit la scoala doi elevi de la mine din clasa sa dus la wc si la vazut acolo si copilul obraznic ia rugat sai aduca ghiozdanul.Ei au fugit la un om din scoala si ia spus despre cele intimlate.Omul la luat la politie.De atunci nu a mai batut pe nimeni.
Răspuns de lorilora64
3
Într.o  zi un baiat foarte obraznic a accidentat un copil de 4 anisori care trecea cu mama s.a strada catre magazinul  din apropiere. Copilul a fost lovit cu bicicleta la mana si piciorul stanc . Baiatul cel obraznic a trebuit sa plateasca spitalizarea la baietel ,dar el nu a vrut sa afle parinti sain ce a facut deoarece il certa si mai aes nu avea de unde sai dea bani acelui baiat.Si.a cerut scuze in fata mamei baiatului si a spus ca va avea crijasa nu mai faca asfel de probleme  la cei din jur dar femeia nu la iertat  deoarece baiatul sau era lovit foarte rau.
   Baiatul nu a avut ce sa faca asa ca ia mintio pe  mama  sa ii dea cativa bani ca ii trebuie l la scoalapentru fondul clasei.Mama ia dat bani cu gandul ca îi va duce la scoala maine dimineata. Baiatul nu sa mai dus la scoala si sa dus la spitalul care era baietelul da 4 anisori.Sia cerut scuze inco o data si ia dat acei banisori spunandui ca numai pe  aceea ii are
De atunci baiatul nu a mai fost obraznic si in sf ia spus  mamei sale cele intamplate .

SPER SATI FIE DE AJUTOR!!!
Alte întrebări interesante