Limba română, întrebare adresată de Adi555nb, 8 ani în urmă

O coompunere despre aceasta saptamana liber ( gen cum am petrecut o ) rpd

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de heyNiccl
1

Semestrul s-a incheiat cu succes. Toti elevii au asteptat aceasta bine-meritata vacanta! Vacanta intersemestriala. Mi-am petrecut aceasta saptamana la munte in compania catorva prieteni si a familiei. A fost minunat.

      Am fost la Poiana Brasov, iar pentru prima data am schiat. A fost un sentiment ciudat avand in vedere ca nu am mai facut-o si eram chiar curioasa. Recunosc, de cateva ori am cazut, insa este normal fiind prima incercare. Dupa ce plecam de pe partie mergeam la cabana unde in jurul focului ne adunam si beam o cana de ciocolata calda sau in cazul adultilor un pahar de vin fiert. Bineinteles ca avand prietenii aproape am iesit sa cercetam si zona unde am gasit cateva localuri foarte interesante cu mancare si muzica buna. Zilele au fost linistite si insorite. Nu chiar toate, insa vremea a fost destul de buna. Am fost la un carnaval in complexul unui hotel. Vineri, in penultima zi am fost toata familia si toti care eram acolo la o sauna unde ne-am relaxat dupa 5 zile de schiat si sanius.  

        Sambata am ajuns acasa pe la 18 seara si cum am ajuns si am despachetat am simtit nevoia sa le povestesc si colegilor scurta mea vacanta intersemestriala.

         Cu bateriile incarcate , sunt gata sa incep semestru-l II in forta!

(am luat aceasta compunere de pe un site cu mai multe compuneri)

Răspuns de MihaelaMaria95
0

Eu in săptămâna de vacanță am fost la ziua lui bunica mea ! Camera unde se va tine petrecerea este aranjata cum trebui mai este si foarte colorata .Eu cu mama am pregatit tortul l.am facut cu crema de ciocolata finca este aroma ei preferata. Ziua mare se apropia bunica nu stia asa ca a fost o surpriza minunata. A venit ziua speciala era un soare stralucitor ,cerul de un albastru aprins miam zis ca va fi o aniversare frumoasa.

Alte întrebări interesante