Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O cumpunere in care sa imi prezint opinia despre semnificatia mesajului textului NICUSOR de AL. BRATESCU-VOINESTI !!! Urgent va rog


Plastilinaa: E vorba despre o poveste cu un baiat care a murit spre Anul Nou?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Plastilinaa
22
S-a intamplat de multe ori sa citesc povesi, legende, poezii care sa ma impresioneze pana la lacrimi. Saptamana aceasta am descoperit o noua poveste care chiar m-a facut sa plang in hohote. Nicusor... un nume ce si acum imi bantuie gandurile.
           Mi se pare nedrept ca exista copii care nu merita insa primesc orice isi doresc, iar cei care se trudesc pentru o viata mai buna nu primesc nici macar o paine. Nicusor, un baiat oaches cu ochi patrunzatori care a murit privind un brad impodobit frumos m-a facut sa cred ca aceasta societate trebuie sa se schimbe. Daca noi nici macar acum, la atatia ani distanta nu am reusit sa schimbam nimic.. 
            Inca sper ca se poate sa schimbam aceasta mentalitate si iti dau un sfat. Se apropie Craciunul. Cand o sa vezi cu om sarman pe strada nu-l ignora, da-i un ajutor. Pentru el inseamna mult ca ii intinzi mana sau ii daruiesti un covrig!
Alte întrebări interesante