Limba română, întrebare adresată de AshleyKat, 8 ani în urmă

O descriere a primei zăpezi de 10-15 rânduri.
Va rog! Urgent! Dau coroana!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IoanaRaluca17
2

Anotimpul zăpezii, al bucuriei şi al cadourilor este aici. Ne îndreptăm spre derdeluşul plin de copii, care se bucură zgomotos de fiecare fulg de nea. Nu ne-am oprit până ce fiecare din nou a devenit alb, din cap până în picioare. După ce am luat o scurtă pauză am adunat multă zăpadă la un loc.

Din ea am încropit un om de zăpadă mare. De fiecare dată prima zăpadă este minunată, iar iarna este cel mai frumos anotimp pentru copii.

Răspuns de cristinacrivat37
2

Răspuns:

Este iarna anotimpul în care putem sa ne bucuram de zăpadă,. Odată cu venirea anotimpului a venit și prima zăpadă. Eu m-am dus afara sa fac un om de zăpadă și un înger după ceva timp mi-am sunat prieteni să-i întreb dacă nu vin la mine sa ne dam cu sania.Au venit. Ne-am dat cu sania,am făcuse 3 oameni de zăpadă iar la sfârșit ne-am bătut cu bulgari de zăpadă. Din păcate ei au trebuit sa plece acasă. Eu am mai stat ca să ma bucur de zăpadă. Era deja seara trecuse foarte repede timpul. Prima mea impresie despre prima zăpadă este ca este una buna în sensul ca m-am distrat cu prieteni pe afara sper sa nu se topească zăpadă!

Alte întrebări interesante