Limba română, întrebare adresată de laichjsm, 9 ani în urmă

o descriere despre iarna de 10-15 randuri va rog urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CarMina03
352
Iarna este un anotimp minunat.Peisajul pe acre il creaza Zana iarna arata mirific.Muntii aucrestele precum un urias,brazii arata ca nuiste strajeri,iar campiile pline de zapada sunt adevarate paturi pentru grane.
Minunata iarna aduce interes si copiilor care se joaca pe derdelus,construiesc oameni de zapada sau se bulgaresc cu zapada.
Casele  acoperite cu omat scot fum ca un balaur .
Iarna este minunata.
Răspuns de 0000000
367
           Mai e putin si vine iarna, mult iubitul anotimp friguros. Vine perioada in care toti stam in case, inghetati, uitandu-ne pe geam si admirand dansul fulgilor de nea care acopera fiecare coltisor al curtilor noastre. Iarna, asa rece cum e ea, reuseste sa ne incante pe toti dandu-ne zapada, "jucaria" preferata a tuturor copiilor. Vom putea construi oameni de zapada, ne vom putea juca cu bulgari, facand din frig si zapada o distractie.
           Iarna va crea peisaje uimitoare, munti acoperiti cu nea, campii, noi vom putea deschide partiile de schi si ne vom duce su saniile si schiurile sa "testam" zapada. Din pacate pentru noi, ca orice vis frumos, este decat temporar. Va pleca, va veni primavara si ne va vizita de abia dupa multe, multe, multe luni, si ne va uimi din nou cu frumusetile pe care le aduce.

P.S :Sper ca e buna, m-am chinuit la ea pt.ca nu prea am imaginatie acum...Nu stiu daca are cel putin 10 randuri dar sper ca te-am ajutat sau macar ti-am dat niste idei.

laichjsm: mersi
laichjsm: da
Alte întrebări interesante