Limba română, întrebare adresată de Sua2002, 8 ani în urmă

O descriere despre un coleg cu care ma inteleg foarte bine, iar o descriere despre unul cu care nu ma inteleg bine (ambele as dori sa fie de 8-10 randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de S0unds
1
Descriere despre un coleg cu care ma inteleg bine:

Un coleg pe care il admir, sta chiar in banca cu mine si il cheama Gigel. Este un baiat inalt si subtirel, cu un par brunet. De fiecare data el ma ajuta cand am nevoie, fie la scoala, cand facem temele impreuna, fie in orice situatie. Ceea ce ma impresioneaza ca el este un baiat constincios, avand un spirit de echipa desavarsit, si este ambitios, niciodata nu renunta la ceea ce vrea sa faca. Ne cunoastem de foarte mult timp, mereu discutam o tema ce ne fascineaza pe amandoi si strecuram cate o gluma care ne mai trezeste din seriozitate. 

Colegul cu care nu ma inteleg bine este chiar Mirel, un coleg grasut, cu un par brunet, mai mereu laudandu-se cu hainele de firma ce le poarta dar se dovedesc a fii contrafacute. Este un coleg ce se supara foarte repede, prin orice i-ai spune, crezand ca este o insulta la adresa sa, de aceea este foarte greu sa comunici cu persoane ca Mirel.
(Mai departe completezi tu ca nu mai am idei.)
Sper ca te-am ajutat :D  

Alte întrebări interesante