Limba română, întrebare adresată de ASACENDENT, 9 ani în urmă

o descriere imaginara de 80-150 cuvinte a unui orasel de pe marte locuit de omuleti verzi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndriÎntrebătoarea
3
Orășelul de pe marte <br />Pe Marte e un orășel numit. "Verde".Acolo trăiesc omuleți mici și verzi destul de prietenoși. Au căsuțe mici , verzi și ordonate.

ASACENDENT: PREA MIC VREAU MARE
Răspuns de Albert1915
16
Viata este pretutindeni. Oamenii au crezut asta inca din perioada antichitatii si se pare ca astazi , N.A.S.A a descoperit primele forme extraterestre de viata , pe Marte !
Da , a-ti auzit bine , exista viata pe Marte ! Defapt, s au descoperit si cateva orase. Unul dintre ele, si probabil cel mai mare este Marteolopolis . Este situat sub nivelul marii , intr o vale , langa un fel de oaza ....... deci exista apa. Ei bine , atunci ramane intrebarea , dar aerul si mancarea unde sunt ?
Se pare ca in oras exista cateva tuburi gigante din piatra care pompeaza oxigen non-stop , facand astfel posibila viata oamenilor si al animalutelor lor , asemanatoare cu niste purcei rotofei. Dar totusi mai ramane o intrebare , cum arata acesti omuleti ? Din pacate , nu sunt verzi , cum am crezut noi dintotdeauna , ei sunt Rosiatici . Ii ajuta sa se camumfleze in solul rosiatic al planetei si se asorteaza cu mediul .
N.A.S.A a trimis deja cateva semnale si acum pregatesc cateva rachete pt. a ajunge pe Marte.
Sa speram ca nu sunt periculosi!

ASACENDENT: multumesc dar e inseamna n a s a
Albert1915: n.a.s.a e organizatia spatiala a americii ...
ASACENDENT: mersi
ASACENDENT: tiam dat o coroana
Alte întrebări interesante