Limba română, întrebare adresată de Vergi22, 9 ani în urmă

O discutie cu un prieten , caruia ii povestesti cum s-a desfasurat o competitie sporta la care ai participat , compunerea sa cuprinda : contextul in care a avut loc competitia , opinia despre spectacol repede va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aullstkkk
1
- Buna, ma bucur sa te vad! Trebuie sa iti povestesc ceva.
- Salut! Spune-mi!
- Iti mai aduci aminte cand m-am inscris la maratonul de sambata?
- Da, eram cu tine..
- Ei bine, s-au intamplat cateva lucruri foarte interesante. M-am intalnit cu cateva celebritati si am reusit sa fac poze si sa iau autografe. La inceputul cursei, ni s-a spus ca este un maraton ce are scop strangerea si donarea de bani catre diferite fundatii caritative. In timp ce alergam pe plaja, cred ca mi-a intrat nisip in ochi, pentru ca nu mai puteam sa vad; mai mult, am indreptat privirea spre soare si timp de cateva secunde am vazut doar "alb". M-am impiedicat si mi-am sucit glezna. Au trecut atat de multi oameni pe langa mine incat am inceput sa ma intreb cum de participa la un astfel de maraton daca sunt atat de nepasatori. La un moment dat s-a anuntat ca pe langa scopul caritativ al cursei, se vor acorda si premii, iar din spiritul meu competitiv , mi-am adunat toate fortele si i-am intrecut pe ceilalti concurenti, terminand cursa pe locul 1!
- Uau, asta da experienta! Ar trebui sa le povestesti si celorlalti colegi la scoala!!


NU AM AVUT ALTA IDEE
SPER CA E CAT DE CAT OK !!

Vergi22: Multumesc :*
aullstkkk: Cu multa placere!! :)
Răspuns de antonelascorpio
1
Îmi amintesc cu plăcere despre o competie aportiva de tenis care a avut loc pe 21 martie.întrecerea tenis de câmp a avut loc la Iași,unde au participat mai multe judete.Limita de varsta a fost mica însă m am strecurat ai eu cu ajutorul programatorului deoarece finalul era caritabil.S au oferit 5 premii in bani si echipament sportiv ptr toti participantii.Donatia premiilor s a facut pentru recunoasterea valorilor copiilor cu sindrom Down care au ziua de sărbătoare in aceasta zi.Copiii mai sus numiti au primit acesti bani pentru achitarea unor sedinte de educatie.A fost o onoare ptr mine sa fiu acolo.

Vergi22: Mersi mult :*
antonelascorpio: Toata aceasta vsiacutiw sa o pui intr un dialog,ca ai cum vorbesti cu cineva.
antonelascorpio: Succes
antonelascorpio: La urma,sa scrii ITI MULTUMESC CA M AI ASCULTAT PRIETENe...
Vergi22: Multumesc :* :)
Alte întrebări interesante