Limba română, întrebare adresată de bossandy64, 9 ani în urmă

O excurise imaginara petrecuta la bunici

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LoriiXD
2
Acum 2 ani am fost in vacanta la bunici. Ei traiesc pe o alta planeta , cea a magiei. Am fost , impreuna cu bunica mea intr-o pestera plina cu bezele , ce se termina cu o cascada de ciocolata. Drumul pana la pestera este destul delung , dureaza cam 2 ore. De aceea bunica a chemat un unicorn sa ne duca in zbor. Ajunsi acolo , am intalnit o multime de copii de varsta mea, multe animale foarte dragute : iepure cu bot de rata , ursul albastru etc. Ne-am luat o barca mare si am inotat cu ea in cascada. Pasarile de pe planeta aceea aveau circa 1 metru. Cand ne indreptam spre casa , a inceput sa ploua. A durat 2 minute , dupa care a aparut un curcubeu. Am urmarit curcubeul si am ajuns la capat , unde am gasit o oala cu galbeni si o lampa. Din lampa a iesit un duh care a zis ca ne va urma tot restul vietii sai ne va pune cate dorinte vrem. Ajunsi acasa , bunicul ne-a intampinat cu mancarea pe masa : clatite cu inghetata , preferata mea. Dupa ce am mancat , au venit parintii cu racheta sa ma aduca acasa . Sfarsit 
Sper ca ti-am fost de ajutor <3
Răspuns de aiduta2005
2
      In vacanta mult asteptata de vara m-am gandit sa ma duc la bunici ca intr-o excursie. Ca sa nu vada ca am venit cu mana goala , am dus coronita de premiul intai. cand am ajuns acolo am mers in padure ca sa culegem muguri de brad si fragi. Acasa , am data mancare la gaini, la porci  si la toate animalele din curte. Ca un semn de respect , i-am adunat bunicii un buchet de flori foarte frumoase si colorate. Pentru ca vroiam sa vad cum e viata de un copil de pe vremurile parintilor mei adica fara tableta si telefoane mai bine spuds fara electrocasnice.
       Seara venise cu viteza si timpul de culcare cu ea. Dupa ce am mancat de seara m-am bagat in pat si ma uitam la desene . In dimineata urmatoare s-au facut aceleasi lucruri. am stat la bunicii mei o saptamana . 
        Aceea saptamana a fost foarte frumoasa si de acum o sa imi sfatuiesc prieteni sa isi viziteze bunicii ca si lor le este mult dorde ei.
Alte întrebări interesante