Limba română, întrebare adresată de Eeeddy, 8 ani în urmă

O întâmplare intr o excursie


Conapoda2: Ce clasă ești?
Eeeddy: A șasea
Conapoda2: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Florilesuntviatamea
1
Anul trecut am participat la o excursie organizată de profesoara mea . Am vizitat diferite obiective turistice care m-au impresionat . De asemenea amintirea pe care o voi retine cu siguranță este întâmplarea mea de a pierde rucsacul. Îmi uitasem rucsacul in autocar , eram tare panicata . Intamplarea , insa, m-a făcut sa îmi aduc aminte ca l-am ascuns in autocar cu prilejul lui de a fi scotocit de colegi .

Eeeddy: Mersiii mult
Florilesuntviatamea: cu placere!
Răspuns de Conapoda2
0
Într-o zi de vară eu am participat la un concurs de ansuri populare.
Locația în care a fost concursul era în Bulgaria.
Eu am fost atrasă de niște suverine de acolo.Erau foarte frumoase, sclipicioase iar unele chiar foarte strălucitoare.Echipa mea a mers mai departe,iar eu admiram acele suvenire.Eu eram foarte panicată,dar o doamnă,foarte drăguță,care ma văzut in costum popular,mia arată drumul spre.concurs,caci și ea venise din România pentru același concurs.Chiar eu am ajuns prima,la concurs.
Eu cu echipa mea,am ieșit pe locul une,am fost foarte fericită,și ma bucur că am câștigat,și că am văzut multe locuri frumoase!
Alte întrebări interesante