Limba română, întrebare adresată de brickboyanimations24, 8 ani în urmă

O întâmplare la circ(20-25 de rânduri)​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dumitrasdariadenisa
0

Răspuns:

Într-o zi, mergeam cu prietenii mei până la un circ din apropiere, pentru prima data in viata mea. Toată lumea spunea că e foarte frumos și îmi va plăcea foarte mult și într-un final, am ales să îmi încerc norocul.

Era un cort imens cu dungi roșii și albe lungi care se întindeau pana la acoperișul în forma de triunghi care avea un steguleț atârnat în sus pe care scria numele circului.

Muzica vesela de circ îmi inunda urechile și am început să radem o data de am întrat în cort. Ne-am așezat pe o banca din primul rand ca sa putem captura fiecare moment.

La început, a venit un clovn tare grăbit și mergea pe scara în timp ce facea multe fețe amuzante.

Dupa ce a părăsit incinta clovnul, un magician priceput a chemat un voluntar și normal că am ridicat mana, fiind curioasa. Acesta mi-a aratat o moneda de 50 de bănuți, aruncând-o în are și dispărând, magic. După ce îmi arată mâinile și buzunarele, pune mana după urechea mea și să vezi și să nu crezi! A apărut bănuțul!

O experienta unica, una dintre preferatele mele, cu siguranță voi mai merge!

Mult succes la școală!

Răspuns de mrbrainly
0

Îmi place circul, pentru că această artă este onestă, nu există falsitate și placaj în ea, oamenii pot face ceea ce nu poate, nu există limită la ceea ce este posibil și permis. Aici totul este posibil! :

Îmi amintesc că era la Moscova pe un bulevard colorat, impresia este extrem de pozitivă. Lână de vată dulce, pudeli, gimnaste. elefanți uriașe, urși amuzant și tigri maiestuos în afara discursul cu care vă puteți fotografirovatsya și atingeți. Nu există arene murdare Nu am văzut nici un unchi care schlyh bici bătut zebre, pe care nu l-am văzut în mod clar (în performanță) (în general, nu o mulțime de animale, altele decât caii, pudelii, pitonii care nu se mișcă). Pentru că îmi place.

Îmi place pentru că există un astfel de miracol ca Circul Soarelui. toți ucigașii din circ trebuie să vadă cel puțin una dintre emisiunile lor. de exemplu, Alegria. nu există animale torturate și clovni nu provoacă furie. Acesta este un circ al timpurilor moderne, glorificând frumusețea corpului și curajul artiștilor a căror profesionalism adună milioane de spectatori. Da, circul de circ este un lucru teribil, el va întoarce pe cineva departe de arta circului, dar Circul Soarelui este într-adevăr un miracol care aduce înapoi aripile sale. Și cei care certa clovni, trebuie să vezi performanțele lui Nikulin, Engibarova, Creion. Atunci veți înțelege ce este priceperea clown. înțelegeți că cei ai "clovni" dvs. că ați fost așa de furioși - aceasta este doar o parodie patetică a artei de bufon!

Alte întrebări interesante