Limba română, întrebare adresată de bogdanies, 8 ani în urmă

o intamplare la film 280 cuvinte! DAU COROANA​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de djkghd
1

Răspuns:

Floricelele năzdrăvane

  • Era o zi frumoasa de primăvară atunci când eu si prietena mea, Ioana,am decis sa mergem la film.

Ne cumparasem bilet inainte cu 3 zile.Urma sa vizionam un episod din iubitul serial numit „Stranger Things”. La ora 3,eram prezente in fata cinematografului. Ioana , a deciz sa isi ia o portie mare de floricele. Eu am ales una medie.Filmul incepuse.Am privit atente. Mai luam din cand in cand niste floricele. Serialul povestea despre un baietel, care facuse o nebunie.Totuk ne-a placut pana cand....a venit o parte infricosatoare. Eu si Ana eram lipite una de cealalta. La un moment da dat, am primit o sperietura ingrozitoare. Ana ,a varsat toate floricelele pe jos. Ne-am panicat si mai tare , asa ca am iesit repejor din sala.

Din aceasta intamplare am invat faptul ca decat sa iti iei o portie medie sau mare de floricele , mai bine iei una mica deoarece vei face mai putine ravagii.

:)

Răspuns de roxy24245
2

Răspuns:

La Film

Explicație:

Era o zi de vara,eu si prietena mea Ariana ne-am decis sa mergem la film.Cinematograful era in mall,eu si Ariana ne-am intalnit in fata cinematografului pentru a alege filmul.Am mers la casierita si am decis ca vrem sa ne uitam la regele leu 3D,acolo am aflat ca daca avem carnetele de elev este reducere de 50%!Dar de unde sa stim noi ca ne trebuie carnetele?Asa ca a venit tatal ei pentru a vorbi cu casierita,ne-a intrebat de la ce scoala suntem,noi i-am raspuns,iar intr-un final acea femeie ne-a dat biletul cu reducere,fimul era in sala 1 si era ora 10:38,iar filmul era la 13:00!Am avut noroc ca eram in mall asa ca ne-am plimbat prin magazine,ne-am luat ceva de mancare si am facut poze.Noi am pierdut notiunea timpului si am ajuns inapoi la cinematograf abea la 12:59!Am implorat-o pe acea femeie sa ne lase sa intram si i-am si explicat ca am pierdut notiunea timpului,iar ea a spus:

-Of fetelor,multe probleme imi faceti!Haide intrati!o spune casierita cu un glas destul de calm.

In acel moment eram foarte fericite deoarece normal nu avea voie sa ne lase in sala dupa ora 13:00!In momentul cand am intrat in sala ne-am asezat in spate de tot ne-am asezat nachos-ul si popcornul pe masutele mici si sticlele de apa in suportul de apa sau suc.

Filmul a avut o mica problema tehnica pe parcurs dar nu ne-a deranjat atat de tare.Eu si prietena mea am plans,dar am si ras in timpul filmului deoarece unele momente era amuzant,iar in altele trist...dupa film am mers la Starbuks pentru un suc si gogosi,dar am mancat si o pizza la un restaurant ei bine....am comandat o pizza mica dar...chiar era foarte mica!Dar asta nu ne-a stricat ziua.A fost o zi de sambata foarte frumoasa!

sper ca te-am ajutat!


bogdanies: foarte faina!
roxy24245: mse bazat pe fapte reale
roxy24245: *ms e
bogdanies: fain
Alte întrebări interesante