Limba română, întrebare adresată de cirsteancrk, 8 ani în urmă

O întâmplare petrecuta la o tabăra la munte 20-25 rânduri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amina2004
1

Într-o zii eram cu prietenii mei și am decis sa mergem tabără. Eram entuziasmați pentru ca era primul an în mergeam și noi. Ne-am pregătit ghiozdane cu mâncare, haine, diferite joculețe de grup și multe altele. A venit timpul să pornim în tabără. Ne trezisem dimineața devreme, căci mergeam în tabăra împreună cu profesoara noastră.Ne urcam în autocar și așteptăm să ajungem la destinație. Ajunși acolo observăm cabanele în care trebuia sa dormim eram foarte entuziasmați. Noapte când sa ne punem la culcare auzim niște zgomote din spatele cabanei. Speriați ieșim cu lanterne sa vedem ce se întâmplă, Tremuram foarte tare fiindcă ne era frică. Când dăm colțul cabanei vedem un urs care îți ascute gjiarele de peretele cabanei. Văzându-l ne-am speriat și am luat-o la fugă. Ursul a luat-o după noi. A fugit prin toată tabăra de el și am reuși sa scăpăm de el. Dimineața când ne-am trezit toată lumea se mira de ce era dezordine în curtea taberei. Noi am început sa povestit ce s-a întâmplat și am fost lăudați fiindcă am fost forte curajoși. Până la plecare ne-am distrat foarte bine și am rămas cu o amintire frumoasă și palpitantă.

SPER CA TE-AM AJUTAT!!!


cirsteancrk: Mersi frumos
amina2004: Cu drag!!
Răspuns de andreea19191919
2
Intr-o zi,doamna diriginta(profesoara)ne-a anuntat ca vom merge intr-o tabara la munte,inainte de vacanta de vara.
Zilele treceau foarte incet,dar din fericire, a venit ziua in care trebuia sa mergem in tabara la munte.
Ne-am urcat in autocar,ne-am luat ramas bun de la parinti si am plecat in drum spre munte,pentru 5 zile.
Am ajuns la hotel,ne-am instalat cate trei fete/baieti intr-o camera.Eu stateam cu doua fete/doi baieti. Apoi,am plecat in varful unui munte.
Acolo,m-am impiedicat de o piatra si m-am lovit la picior,dar nu foarte grav.Din fericire,aveam si un medic langa noi,tot timpul.A venit si m-a bandajat.
Zilele trecuse si trebuia sa plecam.Ne-am facut bagajul si am plecat in drum spre parintii nostri.
Cand am ajuns,cu totii ne-am imbratisat parintii si fiecare a plecat la casa lui. Ziua s-a terminat,povestindu-le parintilor mei,toate intamplarile.

Sper ca te-am ajutat!

cirsteancrk: Multumesc
andreea19191919: Cu placere!
Alte întrebări interesante