Limba română, întrebare adresată de Alleexandra, 9 ani în urmă

o intamplare reala/fantastica al carei inceput sa fie " Mi s-a parut atunci... " Multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de edlbi6
0
Mi s-a parut atunci ca am vazut o fantasma


Alleexandra: imi trebuie o intamplare :D
boantadiana: mi sa parut ca vad ceva ca un fel de umbra,stau ce stau si ma duc pe balcon.cand colo era o fantoma care se uita pe geamul
boantadiana: vecinei mele.ma-m speriat si am fugit in pat.apoi s-a facut dimineata si in balcon am gasit un bilet.pe bilet scria ajutama!
Alleexandra: multumesc frumos...daca s-ar putea si continuarea...imi trebuie cam de 15 randuri :o3
boantadiana: si dapa ce am citit mesajul ma-m speriat si la-m aruncat biletul de pe balcon.si ma-m in caltat,am iesit pe usa am inchis usa repede si am luat-o la fuga pe scari.
boantadiana: am ajuns afara,si erau amici mei afara.ei speriati mau intrebat ce s-a intamplat si le-am spus tot ce mi s-a intamplat.iar ei s-au speriat rau de tot. dupa aceea s-a facut seara si tot eram afara .de odata Imi suna telefonul si imi sria pe el nr necunoiscut atunci ma-m ridicat de pe banca si am fugit spre ceilalti.dupa ce i s-a terminat telefonului bateria,unul dintre amici s-a dus si la luat.la aprins si scria pe el scria un mesaj"ajuta-ma te rog,sunt darius dumbrava."am citit cu toti mesajul
boantadiana: si ne-am speriat rau de tot. unul dintre ei mi-a spus:"hai la mine acasa" eu ia-m spus :"bine".apoi am plecat.a sosit a doua zi,si ma-m dus acasa impreuna cu alex .am bagat chea in usa si nu era nimic deranjat.pe bilet scria:"gata te las in pace!".si de atunci nu m-i sa mai intamplat nimic.aceasta a fost intamplarea mea!
boantadiana: gata e bn ma pui pe mine cea mai buna?
boantadiana: te rog!
Alte întrebări interesante