Limba română, întrebare adresată de DeiaAndreia14, 9 ani în urmă

O intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei comprtiții sportive

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AuraȘtefania12355
0
                                         Competiția 
Eu zic una reală ^___^ . 
Era o zi frumoasă de vineri , iar profesorul meu de sport ne-a anunțat că v-a fi o competiție in care trebuia să dăm cele mai multe goluri . Eu pricepundu-mă la handbal ( sau la ce vrei tu ) m-am inscris si m-am antrenat două ore la rând chiar mă simțeam pregătită.
Am ieșit pe teren , am prins mingea de la profesorul de sport iar el mi-a făcut semn să incep ... am inceput .Deja am dat 4 goluri ,chiar credeam că o să câștig ... mai aveam 5 minute și trebuia să am 10 goluri ,eram putin in urma ... credeam că nu mai am nici-o speranță .
Alergam și tot alergam aveam 6 goluri și 3 minute ... mă gândeam că nu o să câștig chiar nu credeam . M-am uitat in stânga si in dreapta nu era nimeni , portarul era pregătit deja aveam 9 goluri și 2 minute jumătate , am zis că o să pierd , prieteni și profesori m-a aplaudau și mă ajutau mult . M-am gândit mult la viteza mingii , forța portarului,lungimea și lățimea porții .Mai aveam un minut și un gol eram prima cu cele mai multe goluri nu știam ce să fac . Dar ca prin magie am dat  un gol , toată lumea  mă exclama eram ceaaaaa mai fericită ! Am câștigat o medalie prima mea medalie
Alte întrebări interesante