Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

o intimplare vesela din viata noastra

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristina2001po
3
Era o zi calda de vara.Impreuna cu colegii mei am plecat la picnic.Pe drum spre picnic noi discutam si ne spuneam unul altuia diverse glume.Ne simtiam atit de bine impreuna. Nici nu ne-am dat de seama ca deja se innoptase. Noi priveam fascinati frumusetea naturii pe timp de noapre .Stelele licareau pe cer luminindune cale spre casa. Afost o intimplare de neuitat. 

Utilizator anonim: da mai poti inca  ceva sa adaugi
Utilizator anonim: daca adaugi te marchez ca cal mai inteligent
cristina2001po: Vintul din cind in cind adia cite putin aducind o atmosfera de relaxare si admirare.Luna era ca un soare al noptii care ne veghea drumul spre casa.Frunzele ce incintau cu sunetele scurte,dar melodioase.Impreuna cu colegi mei admiram cum frunzee ne incitau in valsul frunzelor pe timp de noapte 
cristina2001po: cel mai inteligent raspuns
cristina2001po: sper ca team ajutat
nicalicova: Mie imi trebuie o intimplare de tristete care eu am facut ceva rau sau oamenii mie
Răspuns de liviasirbu05
1
de exemplu**
Intr-o zi, mama spala rufele.Dupa ce a terminat s-a dus la bunica si a lasat apa in cada .Eu impreuna cu fratiorul am decis sa luam un ratoies mai murdar si sa-l spalam. Cum am spus asa si am facut . L-am si l-am bagat in cada si i-am pus sapun si el tipa si ne inerva si am luat scoci si i-am legat gura ca sa nu tipe.Dupa ce l-am spalat l-am imbracat in haine de papusa si ne jucam cu el.
Iar cind a venit mama m-a inceput a fugari prin gradina , dar nu ma ajungea caci eram iute de picior si cum fugeam mi-am pierdut papucul , dar nu m-am intors inapoi ,caci inapoi venea mama cu o varga mare cu spini si fugeam si fugeam. Pe urma m-am ascuns si n-am iesit de-acolo .Numai seara m-am dus si i-am cerut iertare mamei.
Si cind ne vedea ratoiul fugea de minca pamintul.Aceasta a fost una dintre intimplari hazlii din viata mea.
Alte întrebări interesante