Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

o introducere de 5-6 randuri fiecare anotimp in parte va rogg urgentt!!! dau coroana!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de viogeoionut
1
Primăvara încălzește pământul amorțit cu raze călduțe împrăștiind miresmele pomilor înfloriti. Vara, cu caldura-i toropitoare,pictează in auriu lanurile de grâu. Toamna sosește in caleașca de frunze ruginii, aducând cu ea bruma si ploile reci . Iarna nemiloasa cu al sau ger crunt îmbracă pământul cu nea albă si pufoasa.
Răspuns de alecsagabytsa2
1
vara este un anotimp calduros, frumos , in care lumea se distreaza pe plaje , la cluburi etc. vara toti copii se intalnesc si se distreaza. in acest anotimp poti privi si asculta minunatele pasari , si joaca lor gingasa printr-e copacii imfloriti. este minunat sa vezi soarele calduros pe cer si sa ii simti atingerile placute , sa auzi cantecul valurilor ce se izbesc puternic de stanci, sa simti briza placuta a vantului.

toamna este anotimpul in care incepe scoala , auzi numai rasete de copii nerabdatori sa se revada . este anotimpul in care se asterne un covor de frunze ruginii pe jos. este anotimpul cel mai bogat in bunatati ale naturii. toamna totul este mai vesel odata cu primirea darului naturii. este un anotimp racoros dar super frumos.

iarna este un anotimp de asemenea plin de veselie. iarna copii pleaca la colindat pentru a duce traditia stramoseasca mai departe. la masa de craciun se aduna toata familia pentru sarbatorirea nasterii domnului nostru iisus hristos. in acel moment in care se asterne stratul stralucitor de zapada peste tot ce se vede bucuria este mare.

primavara este cel mai frumos anotimp in care pasarile se intorc, copacii imfloresc, florile cresc si minunatul cantec al inaripatelor bucura lumea. este un anotimp de trecere de la frig la cald. putem stii acest lucru atunci cand minunatul vestitor al primaverii scoate capul din pamant aducand bucurie cu puritatea sa.

E bine?


Alte întrebări interesante