Istorie, întrebare adresată de denisbucataru9, 8 ani în urmă

o legendă despre zeii grecilor sau despre cucerirea traia troia dau coroană ​extrem de urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ofrimgeorgiana38
1

Răspuns:

Elementele de bază ale mitologiei grecești sunt zei și zeițe și istoria lor mitic. Poveștile găsite în mitologia greacă sunt pline de culoare, alegorică, și includ lecții morale pentru cei care doresc să le și puzzle-uri ca să se gîndească pentru cei care nu fac. Acestea includ adevăruri umane profunde și elementele de bază ale culturii occidentale.

Această Introducere în Mitologia greacă oferă unele dintre aceste caracteristici de fundal.

Zeii și zeițele grecești

Mitologia greacă spune povești despre zei și zeițe , alte nemuritori, semizei, monștri sau alte creaturi mitice, eroi extraordinare, și unii oameni obișnuiți.

Unii dintre zei și zeițe sunt numite Olimpici , deoarece ei au guvernat pământul de pe tronurile lor de pe muntele Olimp. Au existat 12 Olimpici în mitologia greacă , cu toate că a avut mai multe mai multe nume.

La început…

Potrivit mitologia greacă, „la început a fost haos ,“ și nimic mai mult. Haosul nu a fost un zeu, atât de mult ca o forță elementară , o forță din sine stătător și nu compus din nimic altceva. A existat de la începutul universului.

Ideea de a avea principiul haosului la începutul universului este similar și, probabil, un precursor al ideii Noului Testament că la început a fost „Cuvântul“.

Din haos tors alte forțe sau principii elementare, cum ar fi dragoste, Pământ și cer, și într - o generație mai târziu, Titanii .

Titans în Mitologia greacă

Primele câteva generații de forțe numite în mitologia greacă a crescut mai mult ca si oamenii: Titanii erau copiii lui Gaia (Ge „Pământ“) și Uranus (Ouranos „Sky“) - Pământul și cerul, și se bazează pe muntele Othrys. Zeii și zeițele Olympian au fost copii născuți mai târziu la o pereche specifică de titani, ceea ce face zeii Olimpului și zeițe nepoții cer și pământ .

Titanii si olimpienii au venit în mod inevitabil în conflict, numit Titanomachy. Lupta zece ani nemuritorilor a fost castigat de olimpicii, dar Titanii a lăsat un semn pe istoria antica: gigantul care deține lumea pe umerii săi, Atlas, este un Titan.

Originile zeilor greci

Pământul (Gaia) și Sky (Ouranos / Uranus), care sunt considerate forțe elementare, a produs numeroase urmași: monștri 100-armate, ciclop cu un singur ochi, și Titanilor. Pământul a fost trist, deoarece foarte unpaternal cerul nu ar lăsa copiii lor se vedea lumina zilei, așa că a făcut ceva. Ea a creat o seceră cu care fiul ei Cronus fără pilot tatăl său.


ofrimgeorgiana38: dar dece nu imi scri personal mie
ofrimgeorgiana38: scrie mi cand mai ai mie particular
denisbucataru9: nu am aplicația de mult
denisbucataru9: ok
denisbucataru9: mă poți ajuta cu ceva
denisbucataru9: arăți că diferența A0B-B0A se divide cu 3 și cu 11 te rog
ofrimgeorgiana38: la matematica nu ma pricep!!!
denisbucataru9: ok
denisbucataru9: aproape rezolv
ofrimgeorgiana38: spor la rezolvat!
Alte întrebări interesante