Limba română, întrebare adresată de dencti18, 8 ani în urmă

o narațiune in care sa folosesti cuv : paine,singur ,acasă

dau coroană + 60 puncte​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmina2910p9hszy
0

Răspuns:

Intr-o zi eram singur acasa .Mie imi era foame asa ca m-am dus sa caut prin dulapuri sa vad ce gasesc .Singurul lucru pe care l-am gasit a fost o paine si nimic altceva. Dupa m-am dus la magazin cu banii primiti de la parintii mei sa imi cumpar ceva de mancare.Pana la urma m-am descurcat .Apoi m-am m-ai dus o data la magazin pentru ami cumpara ceva dulce.Dupa ce am mancat de m-am saturat m-am culcat .Bine a mai fost in ziua aceea.

Sper ca te-am ajutat

Răspuns de elisa1506
0

Răspuns:

Într-o zi cand ma intoreceam de la scoala m-am amintit ca trebuie sa trec pe la magazin sa iau o pâine.asta am si facut, iar cand am ajuns acasa am realizat ca eram singur. Parintii mei sigur erau la munca, iar eu am început sa imi pregatesc niste senvisuri. Am am pus painea in prajitor, iar cand am a fost gata am așezato pe o farfurie pe care am pusola marginea gemului pentru a se raci. Cand m-am întors niste porumbei erau in bucatarie. Nu stiam de unde veneau pana cand am realizat ca au venit pentru ca am pus paine pe marginea geamului. Trebuia sa ii scot de acolo inainte ca parintii mei sa ajunga acasa, însă nu am reușit. Mama a ajuns prima de la munca si ea m-a ajutat sa ii dau afara.

In final am reușit si sa dau porumbeii afara si sa mananc

Sper ca te-am ajutat.

Ps:scuze daca este vreo greseala gramaticala, dar m-am grabit. Si scuze cam am folosit scrisul subliniat. Acum am relizat

Alte întrebări interesante