Limba română, întrebare adresată de ueduardcarol, 9 ani în urmă

o naratiune scurta in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul unei vizite imaginare intro zona turistica?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
- Bianca, haide, grabeste-te !!! 
Era vocea Mariei, care ma striga nerabdatoare. Era in sfarsit ziua de 15 aprilie, iar noi mergeam in excursie la muzeu . Ce bucurie pe noi, aveam sa aflam lucruri asa de interesante!! Mi.am luat repede ghiozdanul pe care mi.l pregatisem, si m.am urcat in autobuz, asezandu.ma , desigur, langa Maria. 
Doamna profesoara ne-a spus multe despre acel muzeu, care era unu foarte renumit, dar si despre exponatele sale valoroase. Tot drumul am vorbit cu Maria despre cat eram de nerabdatoare, si, cand am ajuns, nu mai incapeam in pielea mea de bucurie.
La muzeu, un ghid ne-a explicat tot felul de lucruri, iar cand am ajuns la exponatele egiptene, am ramas uimita. Ghidul ne-a vorbit despre mumii, si despre faraoni, cat si despre piramide. 
Am ramas putin in urma, ca sa mai admir mumiile. Dintr-o data, am observat ca o mumie dintr-un colt a inceput sa miste. La inceput am crezut ca imaginatia imi joaca feste, dar apoi, mumia m.a insfacat , si nu am mai apucat sa strig dupa ajutor....
Deodata m.am trezit. Fiiuu, fusese doar un cosmar. Ce bine !! Nu mi-ar fi placut sa raman in acel muzeu, cu mumiile, pe vecie !

Utilizator anonim: coronita?
ueduardcarol: ms pt raspuns
Utilizator anonim: cu placere
Alte întrebări interesante