Limba română, întrebare adresată de elenaandrada57, 8 ani în urmă

o pagina de jurnal cu o întâmplare vara la bunici rapid ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LuisStanShuste
1

Am ajuns la bunici, am mancat mamaliga cu sarmale si ne-am dus in curte cu bunica sa o ajutam sa culeaga capsuni.Dupa ne-am dus la bunicul sa il ajutam sa dea mancare la animale.Am facut niste cartofi cu carne de vaca.A ajuns si seara, am mancat cina si ne-am culcat.A fost o zi de neuitat.

Sper ca la asta te referi.Succes!

Răspuns de Hayato123
2

Răspuns:

Explicație:

era o zi intunecata de toamna, Alexera la pervazul ferestrei din camera sa, admirand ploaia.

dintr.o data se aude un sunet din subsolul casei. era mama sa strigand ca a gasit ceva. se duce cu repeziciune pe scari ajungand intr.o clipa acolo. femeia cara un document vechi. copilu a intrebat.o ce este cu el, al cui era si ce facea cu el. mama sa i.a zis ca ei nu ii mai trebuie, era al strabunicilor Alex. l.a luat din mana doamnei si a dat cu usurinta praful de pe el.

pe document scria ca daca se va duce in gradina si va da piticul de gradina afara din flori acesta va prinde viata si va vorbi cu aceasta.

El a mers agale spre loc si continua sa se intrebe ce era cu el. acolo a facut ce spuneau instructiunile si decorul din flori a intrebat-o ce isi doreste. a stat putin pe ganduri dar a ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa nu ceara un lucru material, bunica sa avea o boala incurabila. femeia era persoana ei preferata. zis si facut.

Alex nu a regretat niciodata decizia pe care a facut.o


elenaandrada57: E o compunere buna dar mie îmi trebuie la bunici și să fie pagina de jurnal
Alte întrebări interesante