Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

o parere despre importanta telefonului.  va rog repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaelena1
0
Telefoanele mobile s-au transformat intr-o necesitate pentru aproape orice om de pe planeta. Necesitatea de-a se mentine in contact cu familia sau colegii de lucru/scoala, dar si accesul la e-mail, sunt doar cateva dintre motivele pentru care telefoanele mobile au devenit importante in viata de zi cu zi a omului. Beneficiile telefoanelor mobile sunt nenumarate, acestea nu fiind doar capabile de-a primi/efectua apeluri, ci au posibilitatea si de-a face poze, de-a salva date… si multe alte optiuni. Cand s-au introdus prima oara telefoanele, acestea erau voluminoase, foarte scumpe, si plus ca, majoritatea necesitau o unitate de baza ce trebuia sa fie transportata odata cu telefonul. Era bine, oricum, dar mai aparea si un alt aspect, acoperirea care nu se “gasea” oriunde, ci in anumite locuri, unde semnalul era mai puternic. Acele vremuri au trecut, tehnologia telefoanelor a avansat enorm de mult. Acum, referitor la transport, acesta este cea mai minora problema, si astfel, importanta acestor dispozitive a devenit una mare, pentru om. Telefoanele mobile sunt modalitatea perfecta de-a ne mentine in contact cu cei pe care ii cunoasteam, dar si sa oferim receptorului o senzatie de… siguranta, sa spun asa. In caz de urgenta, un telefon mobil poate salva vieti. Ceea ce inseamna ca telefoanele mobile nu sunt doar niste simple dispozitive. In plus, unele vin echipate cu tehnologia GPS, acest lucru permitand localizarea unei persoane, in caz de urgenta, si nu numai. Importanta telefoanelor mobile trece peste capacitatea de-a efectua/primi apeluri, ajunge pana la punctul in care se pot transmite date, de exemplu, de acasa, la birou, si viceversa, dar si posibilitatea de-a efectua transferuri intre calculatoare/laptop-uri.


Utilizator anonim: multi:**
Răspuns de Chimie
0
In ziua de astazi importanta telefonului este foarte mare deoarece, este mijlocul principal de conectare cu cei din jur. Prin intermediul lui poti purta conversatii chiar si cu persoane din alte tari, ceea ce chiar daca suna banal este foarte important. De asemenea, in multe situatii critice telefonul poate sa te scape.


Utilizator anonim: muti:**
biabianca272: Beneficiile telefoanelor mobile sunt nenumarate, acestea nu fiind doar capabile de-a primi/efectua apeluri, ci au posibilitatea si de-a face poze, de-a salva date… si multe alte optiuni.
Alte întrebări interesante