Limba română, întrebare adresată de andreibuz456, 8 ani în urmă

o poveste cu cartea nostra pereferata de vreo o pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NutellaCuPaine
1

Harry Potter și Camera Secretelor este o piesă dintr-o serie de cărți ale scriitorului renumit mondial Joan Rowling. Poate vă întrebați de ce am ales-o, pentru că nu este prima și nici ultima. Dar această poveste mi s-a părut cea mai interesantă și mai distractivă.

De această dată, scopul aventurii lui Harry Potter și a prietenilor săi este de a găsi o cameră secretă și vinovatul atacurilor asupra studenților. În centrul acesteia se află legenda că, la un moment dat, un băiat a studiat la facultatea Slytherin de la Hogwarts, care credea că această școală ar trebui să fie accesibilă doar magilor de rasă pură. Pentru aceasta a fost expulzat, dar zvonul spune că în clădirea școlii a creat o cameră secretă în care trăiește un monstru cumplit. Această legendă se dovedește a fi adevărată și, ca de obicei, în centrul dezvăluirii unui incident ciudat este Harry Potter. Cu ajutorul abilităților rapide ale lui Hermione, al sprijinului lui Ron și aluziilor lui Albus Dumbledore, Harry Potter învinge baziliscul - un șarpe otrăvitor uriaș care poate ucide la vedere.

Cel mai fascinant lucru din această carte este căutarea camerei secrete și motivele dezvoltării unor evenimente ciudate la Hogwarts. În timp ce citeam, am încercat să ghicesc și să ajung la adevăr mai repede decât eroii. Apariția de noi victime încălzește atmosfera, iar lupta împotriva baziliciului este punctul culminant, după care totul devine clar.

Alte întrebări interesante