Limba română, întrebare adresată de jennybest, 8 ani în urmă

o poveste de 4 pagini narrativa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cociorvaeugen
2

 Printesa rapita

 A fost odata o printesa pe nume Ana,care locuia intr-un castel din aur si argint.Castelul era plin cu pietre pretioase,de exemplu:svaroxi,diamante,rubine,cristale si altele.Partea din fata a castelului era plina de aur,iar cea din spate plina de argint.Regatul era foarte frumos,plin de flori,de baieti si de fete frumoase.

 Intr-o zi printesa Ana a fost rapita de cel mai fioros dragon,numit Mouru,care sufla foc pe gura si pe nari.Putea zbura luni intregi fara oprire si avea 9 capete.

 Printi din toate colturile lumii mersera sa o saveze,fiindca regele (tatal printesei) promise celui care o salveaza pe fata lui si care omoara dragonul ca ii va da mana fetei.

 Toti printii care au fost sa o salveze,au fost omorati de Morou,dar un print numit Alexander a reusit sa il invinga pe marele si puternicul dragon si a salvat-o pe Ana.

 Regele,dupa cum a promis,i-a dat printului mana fetei,iar fata,fericita,a organizat o petrecere care a durat 9 luni,dupa numarul capetelor dragonului,unde a invitat tot poporul,iar ea a devenit regina.



Alte întrebări interesante