Limba română, întrebare adresată de mariuschrys, 9 ani în urmă

O poveste de groaza, va roooog!!! :)
Personaju principal sa fie Alexandra!! Dau 50 de puncte!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nuamporecla3
1
A fost o data intr.o padure o casa mare mare care era cu geamuri multe ai pe fiecare geam era desenat un animal mort sau poate chiar un vampir .
Intr.o zi Alexandra si prieteni ei au decis sa mearga la cules de mure in padure nestiind de castelul bantuit si infricosator . Alexandra a decis sa ia cu ea si o minge pentru ca poate or fi gasi ei ub loc de joaga.
Ajunsi in padure prieteni uitasera scopul pentru care venisera in padure si incepusera sa se joace volei. Alexandra din greseala a dat putin mai tare in minge si aceasta a spar geamul etajului 4. Toti s.au dus in cautarea mingii si au constatat ca mige a ajins in casa bantuita . Toti spuneau ca vor sa se întoarcă dar Alexandra fu mai curajoasa si a decis sa intre.
Copii plictisiti de rugamintile insistete alei Alexadrei au acceptat sa mearga . Nu dupa mult timp de cand au intrat in casa si urcand cateva etaje cu strangere de inima copiii au auzit un zgomot ciudat. Speriati fiind multi au decis sa plece dar Alexandra a ramas singura in cautarea mingiei.
Din acea zi nimeni nu a mai vazuto pe Alexandra si nimeni nu a mai intraznit sa intre in acea casa...... ce sa intaplat acolo nu e clar deoarece Alexandra era singura - singurica.
(Sper ca ti.am fost de ajutor )
Alte întrebări interesante