Studii sociale, întrebare adresată de matmematica, 8 ani în urmă

o poveste despre emoții e urgent!!!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristianduciuc7
0

Răspuns:

FRAM

In lumea emoțiilor și a întunericului

Răspuns de misha1000
0
Emoțiile sunt acele lucruri ce le simți atât de real, dar care nu pot fi controlate de rațiune, ele nu asculta de creierul nostru, ci au, poate, unul propriu ce le conduce prin tot interiorul sufletului nostru.
Acestea merg pe principiul simt și de la simțurile mele rezulta un gând, ca mai apoi sa fim nevoiți sa facem alegerea de a-l materializa sau nu, dacă are rost sau nu.
Sentimentele pot aduce o binecuvântare omului ce le poseda, totodata poate fi ca o boala ce nu lasă persoana sa respire. Acestea pot stârni întrebări, caci fiind de inima și subconștient, nu sunt raționale, dar din experiența mea scurta de viața am învățat ca toate aceste emoții sunt plantate ca o sămânță pe meleagurile străjuite de inima cu un scop. Deși pare ca cu cât te afunzi in acele simțiri te adâncești și mai tare in boala, însăși binecuvântarea acestei experiențe este capatarea talentului de a le fructifica. Aici este cheia. Multa lume vrea confort, dar nu știe ca acesta aduce cu însuși mult anost și astfel viața lor nu ar mai fi inspirațională. Emoțiile aduc insipiratie, de oricare natura ar fi ele, caci, pana la urma, nici sa fi îndrăgostit nu e confortabil, dar prin trăirile ce te face sa le simti stârnește in tine o idee și face acea amintire unde ai simțit cu adevărat, una de neuitat.

“Fa Rai și ce ai” (asta e vorba mea de suflet) :)))

misha1000: Caci fiind create de inima și subconștient***
misha1000: Am uitat sa scriu și “create”
misha1000: Scuzeee
misha1000: Sper sa te ajute!!!
Alte întrebări interesante