Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O poveste despre pădure o întâmplare adevărată.Dau coroana ​


Vevarita98: Într-o zi frumoasa de primăvară plecarăm la pădure cu familia. Acolo fiind primăvara am găsit multe flori printre care și ghiocei. Am inceput sa adunam flori! După un timp îndelungat am adunat cate un cos de fiecare membru. Venise seara așa că noi ne-am îndreptat spre casa .Pe drum ne-am întâlnit cu verișorul meu el atunci venise acasă . M-am bucurat enorm să îl văd. A fost o zi minunata m-am distrat și m-am simțit foarte bine!
Vevarita98: nu am știut să răspund alt undeva
Vevarita98: sper că te-am ajutat
Utilizator anonim: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabyyy76
2

In inima Ardealului, intr-o zona cu aparenta atemporala, se gaseste, probabil, cel mai misterios loc din Romania. Multa cerneala a curs pe margine subiectului padurii Hoia-Baciu, la fel cum multi pasi ai curiosilor au strabatut aceasta poarta intre lumi, in speranta surprinderii unei farame de paranormal. Unii dintre ei au avut intr-adevar parte de experiente inexplicabile care provoaca fiori reci chiar si celor curajosi. Cercetatorii nu au incotro si ridica neputinciosi din umeri, lasand loc liber celor mai diverse speculatii care inflacareaza imaginatia amatorilor de fenomene paranormale.

Răspuns de cajdghsjdj
4

Răspuns:

era vara o zi de sâmbătă eu si cu prietenul meu din copilărie ne-am dus in pădure noi am mers departe începuseră ploaia prietenul meu sa băgat sub un copac asa ca ma-m luat dupa el ne țineam de mana foarte strâns pentru ca sa nu ne ia vântul noi ne-am despărțit el a ajuns cu bine dar eu am mers tot mai departe el ma avertizat ai grija ca este o piatră ascuțită iar din neatenție ma-m lovit de acea piatră el a chemat ambulanță dar dupa cateva luni totul a revenit la normal iar din aceasta întâmplare am invatat ca nu trebuie sa pleci de unul singur mai departe


cajdghsjdj: Sper că te-am ajutat
Utilizator anonim: da
Utilizator anonim: mersi
cajdghsjdj: cu placere
cajdghsjdj: Multumesc pentru coroana
Utilizator anonim: cajdghsjdj ma poti ajuta
Alte întrebări interesante