Matematică, întrebare adresată de denisadanielaiusan22, 7 ani în urmă

O poveste science-fiction
VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de draguerikamaria7
1

Răspuns:

îți dau o bază pt. text (depinde de câte rânduri o faci):

- Să aibă acțiune și personaje cu puteri supernaturale

-Povestea să se desfășoare în mai multe locuri

-Folosește aparate de ultimă generație

-poți include ceva ce nu este real

-Dacă apari tu în text poți să ai un ucenic/ ajutor ca un super erou

-Folosește costume atrăgătoare la ochi/ Poți face o descriere a lor

- Nu uita că o poveste/ text science-fiction este o poveste cu roboți( nu neapărat) Dispozitive Sau aparate de ultimă generație

-Poți spune la un moment dat chiar și despre o bătaie cu Lasere sau alt ceva

-Povestea poate avea Personaje negative care devin pozitive după o realizare


draguerikamaria7: Succes!
draguerikamaria7: Nu am avut timp să fac textul scuze! Poate te ajută baza dată de mine!
denisadanielaiusan22: Mulțumesc multttttt
Răspuns de Utilizator anonim
2
Într-un viitor nu prea îndepărtat, oamenii au reușit să colonizeze planeta Marte. Viața acolo era grea, dar oamenii erau deciși să reușească, astfel încât au construit orașe și au creat o societate funcțională.

Cu toate acestea, oamenii nu se așteptau la ce urma să se întâmple. O dată pe an, pe Marte apărea o furtună electrică puternică care distrugea orice se afla în calea ei. Oamenii au încercat să găsească o soluție, dar toate eforturile lor au eșuat.

Într-o zi, un tânăr inginer, numit John, a avut o idee. El a proiectat un sistem de protecție care să oprească furtuna electrică și să o dirijeze într-o direcție controlată. John a fost sceptic, dar a decis să încerce.

Când furtuna a lovit, sistemul lui John a funcționat perfect. Furtuna electrică a fost oprită și dirijată într-o direcție controlată, astfel încât orașele de pe Marte au rămas intacte. Oamenii au fost uimiți de reușita lui John și i-au oferit ceea ce el a dorit cel mai mult – recunoașterea pentru munca sa.

Dar, când John a examinat mai atent sistemul său, a descoperit că furtuna electrică nu a dispărut, ci a fost doar redirijată. El a început să investigheze și a descoperit că furtuna era controlată de o inteligență extraterestră care încerca să comunice cu oamenii.

John a convins oamenii să lucreze cu această inteligență și, împreună, au reușit să construiască o legătură și să înceapă o colaborare cu această formă de viață de pe altă planetă. Acest lucru a deschis noi orizonturi pentru omenire și a permis explorarea universului într-un mod complet nou.

Aceasta este doar una dint

denisadanielaiusan22: Mulțumesc multttttt
Alte întrebări interesante