Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O povestire de o pagina de caiet mic .Va rog sa ma ajutatii!


Utilizator anonim: Despre ce?
Utilizator anonim: Poti despre Aurora ?
Utilizator anonim: O povestire în care să fie și Aurora? Prințesa?
Utilizator anonim: Da
Utilizator anonim: Și tu să fi în poveste?
Utilizator anonim: nu
Utilizator anonim: Ok, doar ea. Ți-o scriu acum.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Privighetoarea1
10
Era o zi frumoasă de vară. Emily se plimba liniștita pe pajiștea din fata casei. Totul era sublim. Păsările cantau, soarele ori zâmbea călduros,florile isi împrăștiau miresmele şi vântul adia ușor.
Pe când Emily se plimba,îi veni o idee. Isi lua micul rucsac din spate şi scoase din el un aparat foto,o eșarfă şi o frânghie. Avea de gând sa se joace de-a exploratorul.O chema şi pe prietena sa,Erika şi începură sa se joace.Pe când explorau ele natura,din pădure a ieșit o căprioară. Emily,entuziasmata,a început sa-i facă poze iar Erika a încercat sa-i dea ceva de mâncare dar căprioara o lua la goana. Fetele isi urmară drumul şi în curând au ajuns la o casa.Era casa bunicii lui Emily. Fetele, bucuroase,o luară la goana spre casa. Bunica se bucura mult sa le vadă şi le invita în casa, Fetele nu au mai vrut sa plece şi au rămas la bunica pana diseară.

Utilizator anonim: Multumesc
Privighetoarea1: Cu multa plăcere!
ElenaAndreea111: cum se numeste poveste
Privighetoarea1: O zi de vară
Răspuns de Utilizator anonim
5
Într-o zi însorită de primăvară, Aurora a plecat, împreună cu prietenii ei, din castelul ei pentru a merge la picnic. Văzându-mă tristă, m-a invitat și pe mine să merg cu ei ca să mă distrez.
După ce am căutat un loc potrivit, am așezat pătura și coșul cu mâncare lângă pădure deoarece era răcoare. Aproape de acea zonă erau multe albine, iar Aurora a observat asta. Ea , curioasă, a mers în pădure , cu mine pe urmele ei, și a găsit stupul cu albine, însă Aurora se oprise în loc. Când m-am apropiat am văzut ursul care mânca miere și am scos un țipăt care l-a făcut să se întoarcă spre Aurora care, speriată, a alergat , împreună cu mine, ajungând imediat în locul unde am aranjat picnicul. Grăbiți, am luat toți pătura, farfuriile și cosul și am alergat spre castel.
De atunci eu mi-am promis că nu voi mai țipa, iar Aurora a spus că nu va mai deranja animalele naturii.

Utilizator anonim: Poți schimba după cum dorești
Utilizator anonim: Multumesc
Alte întrebări interesante