Limba română, întrebare adresată de RRache135246, 9 ani în urmă

O reteta pentru succes in viata! Va rog repede niste propozitii!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LuLishjss
0
. Fii energic, fii pasionat, fii concentrat. Pune toata energia si tot spiritul tau pozitiv in ceea ce faci zi de zi. Nu renunta niciodata la ceva ce ai inceput si care mai are sanse de implinire. Ca sa iti pastrezi concentrarea trebuie sa muncesti si sa te imaginezi acolo unde vei fi peste 10 ani.

2. Daca tot ai o minte si vise proprii, gandeste in stil mare. Este foarte simplu sa stai linistit si sa astepti ca viata sa se intample, sa iei doar ce ai la indemana si sa urmezi cursul stabilit de altii. Nu te costa nimic sa gandesti cat mai inalt, sa ai vise cat mai nebunesti, sa speri dincolo de limitele unei bogatii comune. Din aceste vise oamenii mari isi exatrg puterea si ambitia. Si daca vei gandi in stil mare, vei reusi in stil mare, nu se poate altfel!

3. Ai incredere in tine, altfel nimeni nu va avea. Daca te desconsideri in mod repetat, daca parintii ti-au inoculat faptul ca nu esti bun de nimic, daca la scoala ai fost “pus la colt”, iar tu continui sa crezi in aceste prostii, atunci oamenii din jurul tau vor simti asta si instinctiv nu vor dori sa fie in preajma ta. Mergi la un psiholog daca este necesar si repeta-ti in fiecare dimineata ca esti cel mai bun. Comporta-te ca atare!

4. Ai incredere in instinctele tale. Uneori o afacere sau o relatie ti se pot parea excelente din toate punctele de vedere, insa ceva te retine. Daca senzatia din stomac nu este una buna, daca instinctul te impinge sa renunti sau sa amani, fa-o! Cu cat vei cunoaste mai bine oamenii, cu cat vei invata si vei munci mai mult, cu atat instinctele tale nu se vor insela.



RRache135246: Mersi
LuLishjss: cu plăcere
Alte întrebări interesante