Engleza, întrebare adresată de rrebeca977, 9 ani în urmă

o scenete de halloween de 12 persone cel mult


Amalia01: In engleza?
rrebeca977: nu conteaza

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Amalia01
3
Personajele sunt: Fantoma Noptii,Copilul speriat,Momia,Vrajitoarea,Demonul,Piratul,A 2a vrajitoare(vrajitoarea intunericului),Scheletele,Zobie,Varcolalul,Vampirul Dracula,Monstrul Frankenstine.
 Nume scenariu: Castelul bantuit
Scenariu: Intr-o noapte de Halloween,un copil se plimba pe strazile daramate si infricosatoare... La 2 case distanta de starda PIERDUTILOER, un castel inspaimantator parca il astepta pe copil... Copilul a intrat in castel,curios,dar cu frica. Dupa ce a strabatut putin castelul,Fantoma Noptii i-a aparut in fata! Copilul s-a speriat,si a fugit cat de repede a putut,dar se pierduse prin acel castel mare... Copilul a intrat intr-un tunel secret din-nauntrul castelului... Acolo s-a intalnit cu Momia,Cu vrajitoarea,cu Demonul,Cu piratul... Copilul era infricosat... Toti ii spuneau cand il vedeau: PLEACA SAU VEI FI BANTUIT PENTRU TOT DEAUNA!!!!
Iar copilul Tipa: AJUTOOOOOR!!!Ajutor!!! Copilul se puse intr-un colt si incepu sa planga... Atunci,nu ca era de ajunse prin ce trecuse,i-a mai aparut in fata si Vampirul,iar prietenul Vampirului,adica Zombie-ul ii era alaturi... Acum scheletele apare si ii spune: Vrei s-ajungi ca mine,ramai in castel si vei si bantuit...Nu vrei nimik ce ti-am zis,PLEACA!!! Hahahaha,radea scheletele.... Copilul isi dadu seama ca era un CASTEL BANTUIT! Se puse din nou intr-un colt si incepu sa vorbeasca singur: Ce ma fac?! Asta mi-e sfarsitul...
In acel moment apare Vampirul Dracula... Acesta a reusit sa prinda baiatul si l-a dus intr-o incapere secreta... Acolo erau toti,chiar si Vrajitoarea Intunericului care zicea formule de al bantui pe baiat,chiar si Monstrul Frenkestain care tipa si il speria pe copil.... De copil nu se mai stie nimic...
Nici in ziua de azi nu se stie ce s-a intamplat cu copil,sau daca e doar o legenda...  Sfarsit!

Sper ca ti-am fost de folos!
Scuza-mi greselile,daca le am!


Amalia01: Cum ti se pare?
Amalia01: Ma repet,scuze daca am greseli,am scris f repede!
Amalia01: Pot sa am coroana?
rrebeca977: ms
Amalia01: cpl. imi vei da coroana? Please
rrebeca977: ce coroana
Amalia01: dECI TU VEZI CAND INTRI PE INTREBARE TA,APARE SI LA MN SI CEALALTA FATA CARE A RSP,MARCHEAZA CA CEL MAI BUN RASPUNS. ASTA INSEAMNA SA DAI COROANA!
Amalia01: cand apesi pe MARCHEAZA CA CEL MAI BUN RASPUNS, dai coroana!
Alte întrebări interesante