Limba română, întrebare adresată de patriciaioana03, 9 ani în urmă

o scrisoare CATRE cel mai bun prieten in care sa-i descrieti o intamplare petrecuta intr-o drumetie in muntii Rucar +pasaj discriptiv .(scrisoarea sa aiba 20-25 de randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de caminschi
3
                                                                                   Soroca,19 martie2016
Draguta mea Alina,
Sunt sigura ca astepti cu nerabdare vacanta.Ca si mine de altfel! Alexandru si cu mine ne-am facut planuri.Am vrea sa venit pe o saptamina  sau doua la voi.Ne veti primi?Daca da sa ne sunati,si anuntatine in ce perioada sa venim.Abia astept sa ne facem de cap!
  Iti amintesti cit de bine ne-am distrat anul trecut,cind ai fost la noi in munti?Mai stii cum faceam fotografiile celea care si acuma le avem,peisajul cela frumos de munte,s-au cind credeam am scapat  fotoparatul  dar el era acasa!S-au cind ghidul ne spunea despre munte dar noi pe dictofon am inregistrat,si apoi tot ar trebuit de sters si de povestit.S-au cind am numit muntii Rucar si fiecare cu muntele sau.Mda... vremuri bune.In materie de jocuri de calculator o groaza am gasit vezi sa te tii.Cu scoala de bine de rau la capat am scoso.Alexandru cu scoala mai bine sta.Dar tu ?.......Ei bine vom astepta raspunsul tau.Dar daca vei veni si anul acesta la noi va fi super ca anul trecut.
Te sarut si astept raspunsul tau.
                                                           Cu drag si chef de nebunii,Livia

caminschi: citeste nustiu daca iti va placea si daca vrei mai scriu ceva sa fie fix 20 rinsuri
patriciaioana03: eu as vrea sa fie vorba despre mine care mergeam in muntii rucar si sa sa povestesc peisajul ,drumul ,locul..
Alte întrebări interesante