Limba română, întrebare adresată de RARESgta5, 9 ani în urmă

O scrisoare de multumire pentru diriginta ca a fost alaturi de noi in toti acesti ani. Repede va rog! e pentru ultimul clopotel

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Leonard
62
Dragă Doamnă Dirigintă,

Ne găsim la final de ciclu gimnazial şi în curând vom urca încă o treaptă spre împlinirea visului nostru de a deveni oameni responsabili, cu un viitor cât mai strălucit, de care să fiţi mândră într-o bună zi.
În toţi aceşti ani, ne-aţi fost alături ca un părinte. Ne-aţi insuflat dorinţa de a cunoaşte mai multe, aţi avut răbdarea de a ne explica şi de a reveni asupra aspectelor mai puţin înţelese de noi, ne-aţi încurajat mereu să o luăm de la capăt atunci când simţeam că ne poticnim. Aţi ştiut să ne mustraţi cu blândeţe în momentele în care am greşit şi ne-aţi arătat ce înseamnă să ne asumăm propriile noastre fapte şi cuvinte.
Ne va fi dor de bunătatea, răbdarea şi veselia dvs., ne vor lipsi zilele în care ne-aţi însoţit în excursii, cuvintele dvs. care demonstrează dragoste pentru cultură, dar şi iubire pentru noi, ca oameni la început de drum.
Vă mulţumim pentru toate activităţile pe care le-aţi desfăşurat cu noi, pentru toate darurile spirituale pe care ni le-aţi oferit şi vă asigurăm că vom reveni cu emoţie în fiecare an să privim cum cresc noile generaţii de copii sub aripa dvs. ocrotitoare.
Alte întrebări interesante