Limba română, întrebare adresată de pascaiacob, 9 ani în urmă

o scrisoare  prezetand frumusetile muntilor

 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Xissyxs
6
Dragă, ........
De câteva zile am cutreierat munţii. Fiecare părticică din natură este fascinantă în felul său, dar să te urci pe un munte şi să vezi totul de sus este unul dintre cele mai minunate senzaţii. Privelistea era atat de frumoasa,de parca maini maiestre si-ar fi luat paleta de culori si ar fi pictat-o. Era atat de rapitoare privelistea incat ai fi zis ca natura iti pune o salba de margaritare pe o tava de smarald sub ochi.
Aş dori ca data viitoare să vii şi tu cu mine, să ne bucurăm împreună de minunatele tablouri pe care ni le oferă natura.
                                                                                            Cu drag, al tău prieten....
Răspuns de Niss
3
                                                 Draga Sophia,
  
            Cum mai e la tine, in Londra? Eu sunt la munte, in Bucegi! Voiam sa iti trimit cateva poze cu mine si cu fratele meu la Sfinx si la Babe!
            Nu inteleg de ce te-ai mutat cu parintii tai in Londra! Aici, in Romania, avem cele mai frumoase campii, cele mai frumoase regiuni turistice, dar, nu in ultimul rand, cei mai frumosi munti. Ai vizitat tu vreodata Sfinxul, Babele, Cheile Turzii si alti munti  ale acestei tari minunate? In munti poti vedea ceva ce nu vei mai putea vedea vreodata in niciun alt loc! Aici animalutele, plantele, parca toate sunt prietenele tale, si parca toate te iubesc, incantandu-te cu peisaje uimitoare, de poveste. Ar trebui sa te intorci la noi in tara si sa te mai gandesti...
             Tara noastra nu se compara cu cele de afara!
                                                                               Cu drag, (numele tau)!
       
                 Sper ca iti place si ca te-am ajutat! The best?

Alte întrebări interesante