Limba română, întrebare adresată de fatupaul15, 9 ani în urmă

O scrisoare simpla unui prieten

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nikuturcan
3
                                                                                               21.05.2015
                                                                    or.Ialoveni str.Alexandru cel Bun
                                         Draga prietene
noi nu neam vazut de mult.Am o sumedenie de intrebari la tine.Ce mai fac fratii tai? cind venti la noi in ospetie ? cum la tine?.La noi totul e bine,eu la scoala invat bine cu sana tatea totul e perfect noi deja neam mutat la alta  casa. Fratii mei deja traiesc unul la Chisinau iar altii sau mutat la Germani. 
                                                                              cu drag Alexandru Macedon
Răspuns de meyoung
0
Draga Sorin,

Mai sunt doar doua saptamani pana la vacanta de vara si sincer sa fiu cred ca am inceput sa numar deja orele care au mai ramas. 
Ieri am dat peste o sapca pe care mi-ai facut-o tu cadou la plecarea din Mamaia, vacanta trecuta. Nu cred ca-ti imaginezi ce placere mi-a facut; o port si acum si parca simt briza racoroasa si nisipul cald. Au fost zece zile in care am uitat de toate grijile si problemele scolare. Tocmai de aceea, m-am gandit sa te invit sa mergi cu mine in tabara anul acesta, la Eforie Nord. Stiu ca si tu iubesti marea, soarele si plaja ca si mine, asa ca hai sa ne petrecem noua zile impreuna la malul marii. Eu m-am inscris intr-o tabara scolara cu plecare din Sibiu, dar stiu ca mai sunt copii care vin si din Bucuresti, asa ca nu va fi o problema sa mergi si tu. Dac nu ai alte planuri si-ti face placere, te rog sa-mi scri cat mai curand daca doresti sa mergi cu mine in tabara la mare in Eforie Nord, noua zile, incepand ci 1 iulie. Astept vesti cat mai curand de la tine.

Cu drag, 
.............

mai scurteaz-o daca e prea lunga

Alte întrebări interesante